5 סימנים לכך שהאתר שלכם זקוק למתיחת פנים

מתיחת פנים לאתר שלכם

האם אתר האינטרנט שלכם צריך מתיחת פנים? אתר אינטרנט לא מעודכן שאינו עומד בסטנדרטים הבסיסיים ירחיק את הגולשים ויגרום לך להפסיד לקוחות פוטנציאליים ואפילו להענש על ידי גוגל. הנה 5 סימנים לכך שהאתר שלכם זקוק למתיחת פנים ומהר.

ניווט לא נוח

לגולש הממוצע יש סבלנות מוגבלת מאוד בכל הקשור לאתרים לא ידידותיים. הגולשים באתר שלכם מצפים מהאתר להיטען במהירות, הם מעוניינים לקבל תשובות לשאלות שלהם תוך שניות, להבין מיד איפה הם צריכים ללחוץ כדי לקבל תוצאה וכשזה לא קורה בקצב הנכון הם נוטשים את האתר וממשיכים הלאה. חלון ההזדמנויות שלכם הוא קצר מאוד ואתם נדרשים להעביר בו את המסר השיווקי שלכם, ליצור אצל הגולש רצון להישאר ולהניע אותו לפעולה. אם האתר שלכם לא נעים ולא נוח לגלישה ושימוש אל תתפלאו אם הוא נטוש.

מבנה לא ידידותי

התוכן באתר הוא חשוב מאוד. חשוב כל כך שלתקופה ארוכה גוגל הפך אותו לגורם העיקרי שמשפיע על מיקום בתוצאות החיפוש ועל דירוג האתר. הבעיה היא שרוב כותבי התוכן ומקדמי האתרים שוכחים שהאתר לא נבנה עבור קידום בגוגל אלא בעיקר עבור הלקוחות הפוטנציאליים של העסק שלכם. נכון, האתר שלכם צריך להכיל תוכן איכותי, קישורים, כותרות ועוד אלמנטים של תוכן בכמות מדוייקת אבל, וזה אבל רציני מאוד, אסור שזה יפגע במראה האתר ובעיצוב שלו. שילוב נכון של תוכן עם תמונת, סרטונים ועיצוב מדוייק יעזרו לכם להשיג את שתי המטרות במקביל – תוכן איכותי ועיצוב נוח ומזמין.

אתר לא רספונסיבי

אם האתר שלכם לא מותאם לגלישה בטלפון סלולרי או במסכים קטנים, לא רק שאתם מפספסים את רוב הגולשים לטובת המתחירים, אתם גם נמצאים על הכוונת של גוגל. אתרי אינטרנט שאינם רספונסיביים או בעברית – אינם בעלי עיצוב מסתגל לגודל המסך נענשים בכך שהם לא מוצגים במקומות הראשונים בגוגל והם כמעט לא ניתנים לקידום. למה? כי כמעט 90% מהגולשים מתחברים לאינטרנט באמצעות הנייד שלהם והנתון הזה נמצא כל הזמן במגמת עליה. רספונסיביות והתאמה למובייל היא הדבר החשוב ביותר כיום בעולם אתרי האינטרנט.

אתר לא מעודכן עם מסרים מיושנים

ככל הנראה, מאז שפתחתם את העסק שלכם וכתבתם את התוכן לאתר כמה דברים השתנו. גם אם הקמתם אתר סטטי שמתפקד ככרטיס ביקור לעסק שלכם חשוב מאוד שהמיתוג, המסרים, השירותים והתכנים יהיו עדכניים וחופפים למקורות מידע אחרים כמו דף הפייסבוק העסקי שלכם, חומרים גרפיים שייצרו עבורכם לאחרונה ועוד. אם האתר שלכם נראה מיושן ולא מזמין, אם הגולשים באתר שלכם לא מבינים מה אתם באמת עושים, מה היכולות שלכם ואיזה שירותים אתם מספקים כנראה האתר שלכם לא תורם לתדמית העסקית שלכם אלא גורם לה נזק.

זמני טעינה ארוכים

אין צורך להסביר למה זה מעצבן לגלוש באתר שלוקח לו הרבה זמן להיטען. 40% מהגולשים מספרים שהם נוטשים אתרים שזמן הטעינה שלהם ארוך משלוש שניות. תוסיפו לזה את הענישה של גוגל שמוריד את הדירוג לאתרים בעלי זמן טעינה ארוך והנה לכם מתכון לכישלון. זמן טעינה שעולה על חמש שניות דורש בדיקה של האתר וביצוע אופטימזציה של כל האלמנטים שמרכיבים אותו. סליידרים ענקיים, סרטונים כבדים, טקטורות מיוחדות וגופנים בהתאמה אישית – כל אלו עלולים לפגוע בזמן הטעינה של האתר שלכם ולהאט אותו מאוד.

הגיע הזמן שתשקיעו באתר שלכם!

אתר אינטרנט עדכני הוא כלי שיווקי הכרחי לכל עסק אך הוא דורש תחזוקה ועדכון. אם האתר שלכם ישן ומסורבל עלול לעשות נזק חמור לתדמית ולאיך שהמותג שלכם נתפס ולגרום לכם להפסיד לקוחות.

למזלכם, כאן אני נכנסת לתמונה – מתיחת פנים לאתר שלכם מעולם לא הייתה פשוטה יותר. חשיבה מחודשת, תכנון מקצועי והתאמה לצרכים הם הקוים המנחים אותי בעבודה על אתר אינטרנט. כך, בכמה צעדים פשוטים נהפוך את האתר שלכם לעדכני, מעוצב ומותאם סלולר. נבחר יחד תבנית עיצוב עדכנית מתאימה ונעדכן את התוכן באתר כך שיעביר את המסרים שלכם בצורה מעולה.

מה קראנו עד עכשיו?

ייעוץ חינם!

מאמרים נוספים בנושא:

מה זה דף נחיתה?

דפי נחיתה הם החלק החשוב ביותר באסטרטגיית השיווק. הם הדבר הראשון שלקוח פוטנציאלי בא איתו במגע. מסיבה זו, המשווקים משקיעים מאמצים רבים בעיצובם כך שיהיו כמה שיותר טובים וימירו כמה שיותר מבקרים ללקוחות. ישנם סוגים רבים של דפי נחיתה

מה זה דרופשיפינג?

דרופשיפינג היא דרך לבעלי עסקים למכור את הסחורה שלהם מבלי לאחסן מלאי. עסקים אינם צריכים להחזיק מלאי של סחורות. במקום זאת, ספקים שולחים פריטים ישירות לכתובת הלקוח בעת ביצוע הזמנה. זה מאפשר עלויות הפעלה נמוכות יותר והפחתת הסיכון. דרופשיפינג

נגישות אתרים

יש אנשים בעלי מוגבלות שיש להם מערכות שמסייעות להם במחשב. בויקס ו-וורדפס יש אלגוריתם שעוזר לאתרים להיות נגישים יותר עבורם בעזרת המערכות. אנשים בעלי מוגבלות נוהגים להשתמש במערכות העוזרות להם והופכות את האינטרנט לנגיש יותר. בויקס ו-וורדפס יש אלגוריטם